ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διδυμότειχο: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 35χρονος που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με κοντάκι όπλου

Συνελήφθη ο 35χρονος δράστης και φίλος του θύματος

Διδυμότειχο: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 35χρονος που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με κοντάκι όπλου

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ένας 35χρονος από το Διδυμότειχο, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με το κοντάκι ενός όπλου από έναν συνομήλικο φίλο του μετά από καυγά που είχαν λόγω προσωπικών διαφορών.

Το επεισόδιο συνέβη τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και το 35χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης συνελήφθη την Παρασκευή, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, όμως δεν εξήγησε τους λόγους του αιματηρού καυγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροβόλο όπλο κατασχέθηκε στην κατοχή του και, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.