ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δίκη για τα Γλυκά Νερά – Συνήγορος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα»

Σήμερα η απολογία του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης

Δίκη για τα Γλυκά Νερά – Συνήγορος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα»

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λίγη ώρα πριν από την απολογία του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου, ένα χρόνο ακριβώς από τη δολοφονία Καρολάιν Κράους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πώς «αυτό που έχει να πει είναι συγκεκριμένο».

Όπως σημείωσε ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και στην απολογία του στο δικαστήριο θα αποδεχθεί την πράξη του και θα περιγράψει όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα και πριν από αυτήν και θα ισχυριστεί πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ, ωστόσο διευκρίνισε και ο ίδιος ότι «νομικά δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί τον βρασμώ ψυχικής ορμής, αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα».

«Η μετέπειτα συμπεριφορά δείχνει τα στοιχεία του χαρακτήρα του», απάντησε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, σχετικά με το θέατρο που έπαιξε επί εβδομάδες ο 34χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λέγοντας πως «δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις όπως εξελίχθηκαν. Θα δώσει μια εξήγηση στο δικαστήριο που τουλάχιστον ένα μέρος της αφορά την πραγματικότητα».

Ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ανέβει στο βήμα του δικαστηρίου για να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του και η απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι μαραθώνια.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της ετυμηγορίας δικαστών και ενόρκων, αφού πρώτα στο ακροατήριο αγορεύσει και η εισαγγελέας της έδρας.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα ανακοινωθεί σε άλλη συνεδρίαση.

Σήμερα, ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί για τέσσερα συνολικά αδικήματα και συγκεκριμένα δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Τα κακούργημα είναι αυτά της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεων του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση, αδίκημα που αφορά στις ψευδείς καταθέσεις που έδινε στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.