ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό: Να καταδικαστούν 25 εκ των 26 κατηγορουμένων ζητά η Εισαγγελέας

Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό πρότεινε η Εισαγγελέας

Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό: Να καταδικαστούν 25 εκ των 26 κατηγορουμένων ζητά η Εισαγγελέας

Να καταδικαστούν 25 εκ των 26 κατηγορουμένων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ζήτησε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός κατά την αγόρευση της, η οποία διεξήχθη όπως και ολόκληρη η αποδεικτική διαδικασία, κεκλεισμένων των θυρών, ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι οι 22 κατηγορούμενοι που τους αποδόθηκε ο ρόλος του «πελάτη» της 12χρονης για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με την εισαγγελέας, ο 23ος κατηγορούμενος για την ίδια πράξη, θα πρέπει να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην εισαγγελική πρόταση ζητείται να κηρυχθεί ένοχος ο Η.Μίχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για οπλοκατοχή (για δυο όπλα), για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Αντίθετα, ζητήθηκε να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για τις πράξεις του βιασμού, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής, για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων και της εμπορίας ανθρώπων.

Όσο για τη μητέρα της 12χρονης προτάθηκε να καταδικαστεί για όλα τα αδικήματα που της έχουν αποδοθεί, δηλαδή διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι το πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης, και εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναφορικά με τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.