Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Καταθέτουν σήμερα οι γονείς της 21χρονης Αμαλίας

Οι γονείς της 21χρονης καταθέτουν στη δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη τους

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Καταθέτουν σήμερα οι γονείς της 21χρονης Αμαλίας

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ανήλική μαθήτριά του. Στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβουν για να καταθέσουν σήμερα οι γονείς της νεαρής κοπέλας, η οποία έχει ήδη καταθέσει στο δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της ψυχικής της υγείας.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος δικάζεται για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια. Μάλιστα, ο ίδιος την ώρα που ο εισαγγελέας διάβαζε στο ακροατήριο το βαρύτατο κατηγορητήριο έκλαιγε ασταμάτητα.

«Για την πράξη του βιασμού διατυπώνει ισχυρισμό πλήρους άρνησης της κατηγορίας. Ομολογεί πλήρως τις άλλες δύο πράξεις, τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου στα πλαίσια των 12-14 ετών, ακριβώς όπως αποδίδεται η κατηγορία. Με σαφή γνώση της ηλικίας», ανέφερε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου αναπτύσσοντας τη θέση του 39χρουνου επί του κατηγορητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος προπονητής είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης από τις 24 Ιανουαρίου 2021. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε φτάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης λίγο μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες είχε προβεί η Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του αθλητισμού.

Η νεαρή κοπέλα παίρνοντας δύναμη από την καταγγελία της κυρίας Μπεκατώρου αποφάσισε να μιλήσει στις αρχές. Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και σήμερα ο 39χρονος βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του» ανέφερε ο εισαγγελέας που πρότεινε την παραπομπή του 39χρονου προπονητή σε δίκη για να προσθέσει: «Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος, είχε δώσει τη δική του εκδοχή υποστηρίζοντας εκείνος και το ανήλικο κορίτσι είχαν σχέση και πως σκόπευαν να παντρευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε μάλιστα ότι γνώριζε τους γονείς του κοριτσιού και συζήτησαν με τη μητέρα το ενδεχόμενο γάμου. Ο 39χρονος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογία του: «Αρχές του 2012 το χειμώνα, η μητέρα της εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή εγώ και η αθλήτριά μου, στο μέλλον να παντρευτούμε. Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είχα εκδηλώσει τα συναισθήματά μου σε εκείνη. Αυτή η συζήτηση περί γάμου έγινε έκτοτε πάρα πολλές φορές με τη μαμά της, ενώ αντίθετα ο μπαμπάς της όταν μας έβλεπε να ερχόμαστε πιο κοντά φαινόταν ότι δυσανασχετούσε. Από τις αρχές του 2012 εγώ με εκείνη αρχίσαμε να ερχόμαστε σε πιο στενή ερωτική επαφή, αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει την σχέση μας….».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.