ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος Αγγλίδας που κατήγγειλε πρώην παίκτη του Big Brother: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι»

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 30χρονος που φέρεται να βίασε την Αγγλίδα τουρίστρια

Δικηγόρος Αγγλίδας που κατήγγειλε πρώην παίκτη του Big Brother: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι»

Ένας 30χρονος άνδρας με τα αρχικά Σ.Μ., γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και -παλαιότερα- σε πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης τόσο για την εξέλιξη της υπόθεσης όσο και για τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Ο κ. Κοκκινογέννης μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν πάει παρέα να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Να σημειωθεί ότι η 21χρονη Αγγλίδα εξετάζεται σήμερα από τον ψυχίατρο και τον ιατροδικαστή.

Ποιος είναι ο 30χρονος και τι έχει συμβεί

Ο 30χρονος με τα αρχικά Σ.Μ., εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την αλλοδαπή.

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε -κι εκείνη δέχτηκε- να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της. Σήμερα ο 30χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.