ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δικηγόρος Μ.Δασκαλάκη: «Η Τζωρτζίνα περιμένει ακόμα να δικαιωθεί» – Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατό της

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ικανοποιημένος από τη διαδικασία γιατί θεωρούμε ότι έχει βγει η αλήθεια»

Δικηγόρος Μ.Δασκαλάκη: «Η Τζωρτζίνα περιμένει ακόμα να δικαιωθεί» – Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατό της

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 29/1, από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό για το πώς νιώθει ο εντολέας του μετά την πρόταση της Εισαγγελέως.

Μάλιστα ο δικηγόρος του πατέρα από την Πάτρα, επιβεβαίωσε ότι χθες, 28 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο από τον Μάνο Δασκαλάκη στη μνήμη της Τζωρτζίνας.

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και το κοριτσάκι περιμένει ακόμα να δικαιωθεί. Θεωρούμε ότι είμαστε κοντά στη δικαίωση και ένας από τους λόγους που ήθελα να μιλήσουμε είναι ότι μετά από τόσους μήνες και με την πρόταση της εισαγγελέως, ακούστηκε επιτέλους πόσο ενδιαφερόταν αυτός ο άνθρωπος για τα παιδιά του.

Ακούστηκαν τόσα μηνύματα που τα επανέλαβε και η κυρία εισαγγελέας στο ζήτημα του πόσο ο κ. Δασκαλάκης ήθελε να είναι παρών και δίπλα στην Τζωρτζίνα και με ποιον τρόπο εργαλειοποιήθηκε η Τζωρτζίνα από την κατηγορουμένη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη σημείωσε: «Ο κ. Δασκαλάκης είναι ικανοποιημένος από τη διαδικασία γιατί θεωρούμε ότι έχει βγει η αλήθεια.

Προφανώς από την απολογία δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιημένος, με την έννοια ότι δεν ακούσαμε όσα θα θέλαμε και ελπίζαμε ως έναν βαθμό να εξηγηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος βέβαια έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και νομίζω ότι όπως αποτυπώθηκε και στην πρόταση της εισαγγελέως, η 35χρονη δεν πείθει. Το δικαστήριο έχει μία σαφή άποψη για να πάρει την απόφαση που θεωρούμε ότι θα είναι καταδικαστική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.