ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόρος μάνατζερ τράπερ: «Δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη» (upd)

«Δεν γνωρίζουμε με τι στοιχεία τον εμπλέκουν»

Δικηγόρος μάνατζερ τράπερ: «Δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 15:25) Ο μάνατζερ τράπερ ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, παρά τη σύλληψή του και τα στοιχεία που φαίνεται να έχει η ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του.

Όπως ανέφερε στον Alpha η συνήγορός του, Ελισάβετ Πούλιου «Αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα στο Ρέντη».

Δεν γνωρίζουμε με τι στοιχεία τον εμπλέκουν. Λέει πως είναι αδύνατο να έχει πυρίτιδα. Το δείγμα της φερόμενης πυρίτιδας που βρέθηκε στα χέρια του, το πήραν τέσσερις μέρες μετά. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό η πυρίτδα να φαίνεται σε ανθρώπινα χέρια τέσσερις μέρες μετά» ανέφερε η Ελισάβετ Πούλιου.

Από την πλευρά της, η Βάσω Πανταζή, η οποία εκπροσωπεί ομάδα άλλων κατηγορούμενων που έχουν συλληφθεί, δήλωσε προβληματισμένη για τον μεγάλο αριθμό μελών της εγκληματικής οργάνωσης, σημειώνοντας πως οι εντολείς της «δεν έχουν προγενέστερη εμπλοκή σε τέτοιου είδους υποθέσεις».

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή νομικά συμπεράσματα, περιμένουμε τη δικογραφία. Η υπόθεση ξεκίνησε λόγω του τραγικού θανάτου ενός νέου αστυνομικού. Με προβληματίζει, νομικά, όταν βλέπουμε πολυπληθείς εγκληματικές οργανώσεις, είμαι επιφυλακτική. Θα δούμε ποιος ακριβής ρόλος αποδίδεται στους εντολείς μου. Πληροφορθήκαμε πως θα χειριστούν την υπόθεση τρεις τακτικοί ανακριτές. Αυτή τη στιγμή έχουν αποδοθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα κατηγορίες για ηθική αυτουργία, πως έδωσαν δηλαδή εντολές για τον θάνατο αυτού του νέου ανθρώπου και έχει αποδοθεί και απλή συνέργεια, με την έννοια της ψυχικής ενθάρρυνσης του δράστη. Οι εντολείς μου δεν έχουν καμία εμπλοκή με ομάδες οπαδών συγκεκριμένης ομάδας. Δεν έχουν προγενέστερη εμπλοκή σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Για να έχει γίνει μια πρώτη ποινική δίωξη, φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν το οργανωμένο του πράγματος. Θέλουμε να δούμε ποιοι και με ποιους συνομιλήσαν. Δεν έχω ξανασυναντήσει εγκληματική οργάνωση με τόσα πολλά μέλη».

Γιώργος Λυγγερίδης: «Είναι εγκληματίες, να τιμωρηθούν παραδειγματικά» – Ξέσπασε η ξαδέρφη του

Την ώρα που οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, η ξαδέρφη του ξεσπά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και λέγοντας: «Το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Νιώθουμε κάποια δικαίωση».

Μάλιστα, η Κατερίνα Λυγγερίδη τονίζει ακόμη ότι «αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν να σταματήσει η βία στα γήπεδα».

«Αλίμονο αν φοβόμαστε να πάμε στο γήπεδο ή να φορέσουμε τη φανέλα της ομάδας μας. Οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να είναι στα γήπεδα γιατί είναι χώρος ψυχαγωγίας. Δεν θα πρέπει να φοβάται να πάει στο γήπεδο η μητέρα ή ο πατέρας με το παιδί του. Τα γήπεδα είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι ένας χώρος που χύνεται αίμα και καταστρέφονται περιουσίες» συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επαναλαμβάνει ότι όσοι εμπλέκονται «θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά» διατυπώνοντας το μπράβο της στην αστυνομία «που προχώρησε σε συλλήψεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.