ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει»

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος»

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στη δίκη του εντολέα του προσπαθώντας να εξηγήσει όλα όσα είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας Καρολάιν.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Τόνισε πως ο κατηγορούμενος κατά την πολύωρη απολογία του προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ώστε να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση την ώρα της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα έσπευσε να επισημάνει πως «ένα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση».

Παράλληλα, σχολίασε και τις αναφορές για επιθετική συμπεριφορά που είχε η Καρολάιν σύμφωνα με το ημερολόγιο που βρέθηκε λέγοντας πως η ίδια το γράφει και είναι κάτι που δεν ανέδειξε ο πελάτης του.

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.