ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόρος οικογένειας Α.Καρυώτη: «Θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας»

«Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα γιατί δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό - Η εταιρεία έχει ευθύνη για τους υπαλλήλους της»

Δικηγόρος οικογένειας Α.Καρυώτη: «Θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Αντώνη Καρυώτη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης σχετικά με την υπόθεση και τόνισε πως «έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας».

Παράλληλα, ανέφερε σχετικά με τους τέσσερις συλληφθέντες πως «θα δούμε τι θα πουν στην απολογία τους και θα πράξουμε τα δέοντα».

Σχολίασε την πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας, λέγοντας: «Μετά την ανακοίνωση έφυγαν άνετοι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα και με το Λιμενικό. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα γιατί δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό. Η εταιρεία έχει ευθύνη για τους υπαλλήλους της».

Οι ποινικές διώξεις για τα μέλη του πληρώματος Blue Horizon

Στον ύπαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – που είναι κακούργημα. Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι και ο καπετάνιος του πλοίου για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα δύο άλλα μέλη του πληρώματος, η ποινική δίωξη αφορά σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

O καπετάνιος διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα ενώ οι ποινές που προβλέπονται για τα αδικήματα αυτά, είναι μέχρι ισόβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.