ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είναι φορτισμένη, τη Δευτέρα θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα»

«Βρίσκεται εν αναμονή του αιτήματος αποφυλάκισής της το οποίο θα καταθέσουν οι δικηγόροι της»

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είναι φορτισμένη, τη Δευτέρα θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, δέχθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, επισκεπτήριο στις φυλακές από την αδερφή και τη μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες πήγαν στην 33χρονη προσωπικά είδη, ρούχα και φωτογραφίες των παιδιών της, τις οποίες είχε ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε, η αδερφή της, Δήμητρα, παραμένει ψύχραιμη γιατί γνωρίζει την αλήθεια και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εν αναμονή του αιτήματος αποφυλάκισής της το οποίο θα καταθέσουν οι δικηγόροι της, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Μάλιστα, μιλώντας στο Star, επεσήμανε ότι η αδερφή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα η Τζωρτζίνα θα είχε τη γιορτή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε κανένα σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.