ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ Don Leon – Η σπείρα πυροβόλησε αστυνομικούς στο Αίγιο!

Χρησιμοποιούσαν την τραπ μουσική για να νομιμοποιούν τα κέρδη από τις ληστείες

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ Don Leon – Η σπείρα πυροβόλησε αστυνομικούς στο Αίγιο!

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στη σπείρα που λήστευε τα ΑΤΜ και εξαρθρώθηκε χθες με την σύλληψη τριών μελών της, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ Don Leon.

Η εν λόγω σπείρα ήταν πίσω από την ληστεία ΑΤΜ στο Αίγιο στις 4 Οκτωβρίου.

Επιχείρησαν να διαρρήξουν το ΑΤΜ το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε χώρο σούπερ μάρκετ, ωστόσο αστυνομικοί τους εντόπισαν και όταν τα μέλη της σπείρας το αντιλήφθηκαν άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ανταπέδωσαν στα πυρά. Στο περιστατικό δεν είχε αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σ’ ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα ήταν κλεμμένο.

Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες από τους αστυνομικούς την ώρα που επέστρεφαν από το τελευταίο χτύπημά τους.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιήθηκαν τη στιγμή που εισέρχονταν στο ορμητήριο της οργάνωσης στο Καματερό.

Πλέον αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για «απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες αυτών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφίες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας».

Τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζει μια τέτοια οργάνωση από τις εγκληματικές της πράξεις, δεν θα είχαν καμία σημασία για αυτήν, αν δεν μπορούσαν να διοχετευτούν εκ νέου στην νόμιμη αγορά.

Από την οικονομική έρευνα και ανάλυση που διενεργήθηκε, προκύπτει σαφώς ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, επεδίωκαν και διέπρατταν συστηματικά νομιμοποίηση των εσόδων που αποκόμιζαν από το σύνολο των εγκληματικών τους πράξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιούνταν ενεργά στη μουσική βιομηχανία και συγκεκριμένα στην μουσική «TRAP» δαπανώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.