ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία θα διέκοπτε την κύησή της» λέει ο δικηγόρος του 39χρονου 

«Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του»

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία θα διέκοπτε την κύησή της» λέει ο δικηγόρος του 39χρονου 

Ο δικηγόρος του 39χρονου που φέρεται να δολοφόνησε τη 41χρονη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα θα «διέκοπτε την κύησή της».

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεών του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση» υποστήριξε ο Όθων Παπαδόπουλος στο Mega.

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος: «Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη δολοφονία της 41χρονης, ο δικηγόρος του 39χρονου ισχυρίστηκε τα εξής: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.