ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με το πτώμα της εγκύου (βίντεο) 

Στο βίντεο καταγράφονται καρέ – καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με το πτώμα της εγκύου (βίντεο) 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα για  την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, που ήταν τριών μηνών έγκυος, από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο που έφερε στο φως το το MEGA καταγράφονται καρέ – καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης.

Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση δείχνει τη στιγμή που οι δύο άνδρες, ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας και ο φίλος του μεταφέρουν το πτώμα της 41χρονης μέσα σε ένα μπαούλο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στο άλλο βίντεο η ώρα είναι 06:20 το πρωί στις 2/1 και φαίνεται ο 39χρονος μαζί με τον φίλο του να οδηγούν ένα αμάξι μεταφέροντας ένα στρώμα.

Το αυτοκίνητο οδηγεί ο φίλος του 41χρονου και συνεργός του συντρόφου της 41χρονης στη δολοφονία.

Το στρώμα είναι εκείνο όπου σκότωσαν την 41χρονη Γεωργία. Πέταξαν στο στρώμα και γύρισαν με ένα νέο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.