«Βροχή» σχολίων προκάλεσαν όσα ακούστηκαν από την Τζέσικα Πεγκούλα για τη 19χρονη Μίρα Αντρέεβα, όταν ανοιχτό μικρόφωνο κατέγραψε συνομιλία της Αμερικανίδας τενίστριας κατά τη διάρκεια προπόνησης ενόψει των WTA Finals στο Indian Wells.
Η 32χρονη Πεγκούλα δεν μάσησε τα λόγια της, χαρακτηρίζοντας την ανερχόμενη Ρωσίδα «ντίβα» και υποστηρίζοντας ότι κάποιος πρέπει να της βάλει όρια και να την προσγειώσει.
«Νομίζω ότι είναι ένα καλό κορίτσι, απλώς είναι ντίβα. Χρειάζεται κάποιος να τη μαζέψει και να την προσγειώσει. Κάποιος πρέπει να της βάλει όρια», ακούγεται να λέει, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Αντρέεβα μέσα στο γήπεδο.
Pegula disses Andreeva and her coach Conchita:
“Andreeva is a diva. She needs to be humble. I’ve lost a little respect for Conchita. She eggs on her behavior.”
A reminder that Pegula is the WTA Players’ Council representative.
Not a good look. https://t.co/nIhq1vfn5w
— Corvath Draemir (@Archaicmind3000) November 4, 2026
Η Αμερικανίδα άσκησε κριτική και στη στάση της προπονήτριάς της, της Ισπανίδας Κοντσίτα Μαρτίνεθ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν παρεμβαίνει όσο θα έπρεπε. «Η Κοντσίτα ήταν πάντα πολύ καλή μαζί μου, αλλά έχω χάσει λίγο τον σεβασμό μου προς εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, περιέγραψε ένα περιστατικό στο οποίο, όπως είπε, η Αντρέεβα εκνευριζόταν με την προπονήτριά της και της πετούσε μπάλες, παρά το γεγονός ότι προηγούνταν με 4-0, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τέσσερα εξαιρετικά παιχνίδια. «Αν ήμουν προπονήτρια και η αθλήτριά μου έκανε κάτι τέτοιο, θα ήταν εντελώς ασέβεια», σχολίασε η Πεγκούλα.
Παρά την αυστηρή κριτική της, αναγνώρισε τις αγωνιστικές δυνατότητες της νεαρής τενίστριας, επαινώντας το σερβίς, την ευφυΐα και την ικανότητά της να διαβάζει το παιχνίδι.
One of my favourite Mirra Andreeva diva moments was when she was not happy after losing her match in Indian Wells to Siniakova.
“F*** YOU ALL!”
Slams her racket and gesticulates towards the fans and umpire, she’s very entertaining tbh! 😂 https://t.co/8PWjyjh2iR
— Pavvy G (@pavyg) November 5, 2026
Τα σχόλια της Πεγκούλα έρχονται μετά από σειρά περιστατικών που έχουν φέρει την Αντρέεβα στο επίκεντρο συζητήσεων για τη συμπεριφορά της στο κορτ. Στο φετινό Wimbledon, μετά την ήττα της από την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, ξέσπασε, έσπασε ρακέτες και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ στο περσινό Roland Garros είχε πετάξει μπάλα προς την εξέδρα μετά την ήττα της από τη Λουά Μπουασόν.
Ανάλογο επεισόδιο είχε σημειωθεί και στο Indian Wells τον Μάρτιο, όταν έσπασε τη ρακέτα της μετά την ήττα από την Κατερίνα Σινιάκοβα και αντιπαρατέθηκε λεκτικά με θεατές. Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι δυσκολεύεται ορισμένες φορές να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.