Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος δράστης – «Πήρα και χάπια για να αυτοκτονήσω»

Το «ένοχο» παρελθόν του 55χρονου - Είχε πάει να πνίξει και την πρώην του

Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος δράστης – «Πήρα και χάπια για να αυτοκτονήσω»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του στην Καβάλα.

Ειδικότερα, ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, χθες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και έπειτα από μία «μαραθώνια» απολογία, οδηγήθηκε εν συνεχεία στις φυλακές, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ μέσω της δικηγόρου του ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της άτυχης 43χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του, Αΐντα Παπαδοπούλου, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε το θύμα.

Καβάλα: Το «ένοχο» παρελθόν του 55χρονου – Είχε πάει να πνίξει και την πρώην του

Πάντως, αίσθηση προκαλούν τα όσα έρχονται συνεχώς στο φως, αφού τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι παρόμοια απόπειρα είχε πράξει και εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή, ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να πνίξει και εκείνη και μάλιστα δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία διατηρούσε δύο χρόνια σχέση μαζί του, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργούσε την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, ωστόσο τα πράγματα άλλαζαν γρήγορα και δραματικά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως υπογράμμισε η πρώην σύντροφος του 55χρονου, η ίδια φρόντισε να επικοινωνήσει και με την 43χρονη Αΐντα, μόλις έμαθε ότι η άτυχη φαρμακοποιός παντρεύτηκε με τον συζυγοκτόνο, προκειμένου να την προειδοποιήσει για το «ένοχο», βίαιο παρελθόν του.

«Πήρα και χάπια για να αυτοκτονήσω – Ήθελα να πεθάνω μαζί της»

Στο μεταξύ, ο 55χρονος κατά τη «μαραθώνια» απολογία του, υποστήριξε ότι μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Και, μάλιστα, τη μία παίρνοντας χάπια.

«Ήθελα να πεθάνω μαζί της, γι’ αυτό και έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πήρα και χάπια», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο 55χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μεριά της, ο δικηγόρος του δήλωσε ότι «το πόσο μετάνιωσε φαίνεται και από τη σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε», ισχυριζόμενη ότι «δεν υπήρχε προμελετημένος ανθρωποκτόνος δόλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.