ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία 46χρονης τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Κοντά στα ίχνη του δράστη οι Αρχές – Το βίντεο που «ξεψαχνίζουν»

Είναι θέμα λίγων ημερών ίσως και κάποιων ωρών, ώστε η αστυνομία να ταυτοποιήσει το πρόσωπό του

Δολοφονία 46χρονης τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Κοντά στα ίχνη του δράστη οι Αρχές – Το βίντεο που «ξεψαχνίζουν»

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχουν στα «χέρια» τους, υλικό από κάμερα οίκου ανοχής που βρίσκεται επί της οδού Φυλής κοντά στην πολυκατοικία που έμενε η 46χρονη Κουβανή τρανς Άννα, όπου δείχνει έναν ύποπτο άνδρα να φεύγει από πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν την εικόνα ενός άνδρα σωματώδη, μετρίου αναστήματος και μέσης ηλικίας ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο τρόπος που περπατάει σαν κάτι να τον χτύπησε -ίσως και το θύμα- και τον έκανε κάπως να κουτσαίνει.

Το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έχει και κάπως μακριά μαλλιά, εμφανίζεται σε άλλο υλικό από κάμερες μαζί με την 46χρονη τρανς από την Κούβα να μπαίνουν στην πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή η Άννα.

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί έψαξαν την ευρύτερη περιοχή και εντόπισαν υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο μελετούν εξονυχιστικά και εντόπισαν πως το συγκεκριμένο άτομο είχε επισκεφθεί αρκετές φορές την πολυκατοικία που έμενε η 46χρονη.

Είναι θέμα λίγων ημερών ίσως και κάποιων ωρών, ώστε η αστυνομία να ταυτοποιήσει το πρόσωπο του συγκεκριμένου ατόμου και να το αναζητήσει για περαιτέρω εξηγήσεις.

Βέβαια στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει και άτομα τα οποία έβλεπε συχνά το θύμα το οποίο είχε ανοίξει ιστοσελίδα γνωριμιών και τα συναντούσε μετά από ραντεβού στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στοιχεία θα δώσει και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποια άτομα είχε συνομιλήσει τα τελευταία 24ωρα πριν το θανατό της η 46χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.