ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία Γ.Λυγγερίδη: Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των υπόλοιπων 32 συλληφθέντων

Χθες οδηγήθηκαν στη φυλακή επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

Δολοφονία Γ.Λυγγερίδη: Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των υπόλοιπων 32 συλληφθέντων

Συνεχίζονται σήμερα Κυριακή (28/4) οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς 32 άτομα θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Εκτός από τους ανακριτές, παράλληλα έχουν οριστεί και τέσσερις εισαγγελείς, ώστε να γνωμοδοτούν μαζί με τους ανακριτές για τις προφυλακίσεις ή όχι των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο (27/04), οδηγήθηκαν επτά άτομα στη φυλακή, μεταξύ των οποίων ήταν και ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Στη φυλακή 7 άτομα της εγκληματικής οργάνωσης

Ακόμη διευθυντικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης οδηγήθηκε στη φυλακή, το Σάββατο (27/4), μετά τον 27χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ, με το προσωνύμιο «ΟΜΛΕ».

Πρόκειται για τον 33χρονο Κ. Π., που είναι ανάμεσα στα πέντε πρόσωπα που κατηγορούνται ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης.

Μάλιστα, o 33χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στην επίθεση κατά των αστυνομικών, ενώ αρνείται κατηγορηματικά kai την κατηγορία που του έχει αποδοθεί ότι είναι ένας εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται να υποστηρίζει: «Μολονότι είναι εξαιρετικά επισφαλές να κριθεί το ζήτημα της ηθικής αυτουργίας με αυτό τον τρόπο, έστω και ως υπόθεση εργασίας, εμένα η διωκτική αρχή δεν με συγκαταλέγει στους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς.

Οι αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 26.02.2024 δεν με συγκαταλέγουν ουχί μόνον ως ηθικό αυτουργό ή φυσικό αυτουργό, αλλά ούτε και ως άτομο που “διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου!”».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι δεν συμμετείχε καθόλου στα επεισόδια, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες και το βιντεοληπτικό υλικό που προσκομίζει. Ακόμα, όπως – μεταξύ άλλων – αναφέρει στο υπόμνημα του, «το βιντεοληπτικό υλικό της δικογραφίας αποδεικνύει ότι από την έναρξη του αγώνα εγώ ευρίσκομαι στην κερκίδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης προσθέτει: «Δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο, δεν έχω την οιαδήποτε συζήτηση με τρίτα πρόσωπα, κρατώ ανά χείρας τηλεβόα, απευθύνομαι στην κερκίδα, φωνάζω συνθήματα και προτρέπω να εμψυχώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτή είναι η μόνη μορφή επικοινωνίας μου και δη με αόριστο αριθμό ατόμων. Όταν αναφέρει η διωκτική Αρχή ότι η κερκίδα αδειάζει, εγώ δεν μετακινούμαι από τη θέση μου και εξακολουθώ να φωνάζω συνθήματα στην κερκίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.