ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία Κουκάκι: Η 46χρονη βρέθηκε με μια κουρτίνα τυλιγμένη γύρω από τον λαιμό της – Η τελευταία ανάρτηση

Δεν αποκλείεται ο δράστης να προσπάθησε πρώτα να την πνίξει

Δολοφονία Κουκάκι: Η 46χρονη βρέθηκε με μια κουρτίνα τυλιγμένη γύρω από τον λαιμό της – Η τελευταία ανάρτηση

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από την άγρια δολοφονία μιας 46χρονης γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της, σε διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Η γυναίκα που βρισκόταν σε διάσταση με τον 53χρονο σύζυγό της και του είχε ζητήσει να χωρίσουν, πίστευε ότι τα πράγματα είχαν εξομαλυνθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο εκείνος τις τελευταίες τρεις ημέρες, επέστρεψε στο σπίτι όπου έμεναν μαζί και άρχισε να της δημιουργεί προβλήματα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 53χρονος μάγειρας είχε ξενοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε και είχε αποφασίσει μόνος του να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με την σύζυγό του, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει τέτοια πρόθεση. Η άτυχη 46χρονη επέμενε ότι θέλει να προχωρήσει το διαζύγιο, με τον δράστη να παρουσιάσει εμμονική συμπεριφορά και να αρνείται.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ, επέστρεψε στο διαμέρισμα στο Κουκάκι και καβγάδισε έντονα με την 46χρονη. Τότε, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη και στον θώρακα.

Αφού πέταξε το μαχαίρι δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, κάλεσε τον 24χρονο γιο τους και του είπε «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος έτρεξε στο σπίτι και εντόπισε νεκρή τη μητέρα του μέσα σε λίμνη αίματος. Ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 46χρονη βρέθηκε να έχει τυλιγμένη μια κουρτίνα γύρω από τον λαιμό της. Δεν αποκλείεται ο δράστης να προσπάθησε πρώτα να την πνίξει, κάτι το οποίο θα ερευνηθεί από τον ιατροδικαστή.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο 53χρονος διάφευγε με το αυτοκίνητό του και τελικά συνελήφθη σε περιοχή στην Παλαιά Φώκαια.

Σε σοκ ο αδερφός του δράστη

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του δράστη, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια».

Η τελευταία της ανάρτηση

Φίλος της άτυχης 46χρονης δήλωσε ότι η γυναίκα είχε ανεβάσει ένα τραγούδι λίγες ώρες πριν δεχτεί τις φονικές μαχαιριές από τον σύζυγό της: «Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το “Ετοιμάζω ταξίδι”. Πάντα ταξίδευε. Αλλά αυτή τη φορά έφυγε για πάντα…» είπε και πρόσθεσε: «Την γνώριζα περισσότερο από δέκα χρόνια. Ήμασταν φίλοι. Από το πρωί είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Πήρα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς πως συνέβη το αιματηρό φονικό. «Είχα πιει, επέστρεψα και τσακωθήκαμε. Πήρα το μαχαίρι και τη σκότωσα με δυο μαχαιριές. Έφυγα και προσπάθησα να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 53χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την Κ. τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως, όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, τη χτύπησα, μετά άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.