ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Αμόκ» δολοφονιών μετά τα λοκντάουν : 55χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με μαχαίρι στο Κουκάκι (upd)

Ο δράστης πήγε στην Παλαιά Φώκαια και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη γέφυρα

«Αμόκ» δολοφονιών μετά τα λοκντάουν : 55χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με μαχαίρι στο Κουκάκι (upd)

Ανανέωση: (08:15)

Προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι από τον σύζυγό της με μαχαίρι.

Ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά σε λουτρό αίματος.

Ο 24χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή και τυλιγμένη σε κουρτίνες. Εκείνη την ώρα, ο πατέρας του, που είχε προκαλέσει την τραγωδία είχε φύγει με το αυτοκίνητο.

Ο δράστης αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη γέφυρα. Οι αρχές τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

—————————————————————————————

Ένα πραγματικό «αμόκ» δολοφονιών έχει κατακλύσει την Ελλάδα μετά τα λοκντάουν.

 55χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ καθώς ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο συζυγοκτονος αμέσως μετά την πράξη του κατευθύνθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, την Παλαιά Φώκαια και βούτηξε στην θάλασσα για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως τον εντόπισαν περαστικοί ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ φρουρούμεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.