ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Συνελήφθη ακόμη ένας Κροάτης στα Ιωάννινα – Επέβαινε σε λεωφορείο με φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Ο νεαρός που προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Συνελήφθη ακόμη ένας Κροάτης στα Ιωάννινα – Επέβαινε σε λεωφορείο με φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Ακόμη ένας Κροάτης συνελήφθη στα Ιωάννινα ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο μαζί με φιλάθλους του Παναθηναϊκού με προορισμό την Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξετάζεται η εμπλοκή του στα φονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από μαχαιριά των χούλιγκανς νεοναζί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, σε μπλόκο αστυνομικών έξω από τα Ιωάννινα, ελέγχθηκε λεωφορείο mini bus με 17 επιβάτες που, όπως προέκυψε από την έρευνα, είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και μεταβαίνουν στην Αθήνα για τον αγώνα του ΠΑΟ με την Μαρσέιγ.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο νεαρός που προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, σχετίζεται με την παρέα των 5 Κροατών που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λεωφορείο με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, συνοδεία περιπολικών, θα ταξιδέψει για Αθήνα, γιατί οι επιβαίνοντες υποστήριξαν πως έχουν εισιτήρια που θα παραλάβουν στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.