ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένουν ασύλληπτοι 10 Κροάτες – Δεν έχουν διαφύγει από τη χώρα

Τα ποινικά μητρώα που έχουν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ δεν έχουν σταλεί

Δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένουν ασύλληπτοι 10 Κροάτες – Δεν έχουν διαφύγει από τη χώρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφεια, καθώς οι αρχές αναζητούν άλλους 10 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΕΛΑΣ στις διασταυρώσεις των Κροατών χούλιγκαν σε σχέση με τα στοιχεία από τους συνοριακούς σταθμούς «δείχνουν» πως 10 άτομα παραμένουν ασύλληπτα ενώ δεν έχουν καταφέρει, επίσημα τουλάχιστον, να βγουν από την χώρα μας.

Παράλληλα, υπάρχει κωλυσιεργία από τις κροατικές Αρχές καθώς τα ποινικά μητρώα που έχουν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ δεν έχουν σταλεί. Έτσι, υπάρχει ανησυχία πως η διαδικασία θα καθυστερήσει ενώ να σημειωθεί πως το ζήτημα έχει προωθηθεί μέσω του διεθνούς συστήματος SIRENE, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση μη αποστολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.