ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πρώτα μπήκαν στην Ελλάδα οι Κροάτες χούλιγκαν και μετά δόθηκε το σήμα

Νέα στοιχεία για την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πρώτα μπήκαν στην Ελλάδα οι Κροάτες χούλιγκαν και μετά δόθηκε το σήμα

Νέα στοιχεία για τα λάθη και τις παραλείψεις από τις Ελληνικές Αρχές σε ό,τι αφορά την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν στη χώρα μας, τη Δευτέρα, που είχε ως αποτέλεσμα τα αιματηρά επεισόδια με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εντολή στην Κακαβιά για καταγραφή των οχημάτων που περνούσαν.

Στις 10:35 το πρωί της Δευτέρας, ο επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές της Κακαβιάς και ζήτησε να καταγραφούν όλα τα αυτοκίνητα που διέρχονταν. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις 11:00, οπότε και εισήλθαν τα πρώτα αυτοκίνητα στη χώρα ενώ η κάθοδος είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:30.

Στη συνέχεια από την Κακαβιά συντάχθηκε ένα e-mail προς την Ασφάλεια Αττικής και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αφότου είχαν περάσει οι χούλιγκαν.

Οι αρχές έδωσαν ετεροχρονισμένα στέλνοντας καθυστερημένο σήμα στις 15:50 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σήμα ωστόσο διαβάστηκε στις 8:33 το πρωί της επόμενης ημέρας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας να αναφέρει πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ασφάλεια Αττικής στις 7:33 χωρίς όμως τη μορφή σήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.