ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου» λέει ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

«Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές»

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου» λέει ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος και η σύζυγός του μετά την απολογία τους για τη δολοφονία του 57χρονου γαμπρού τους, το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 69χρονος, που κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία, φέρεται να αρνήθηκε κατά την απολογία του ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα κατά του συζύγου της κόρης το, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής καθώς το θύμα του μίλησε άσχημα.

Αντίστοιχα, και η σύζυγος του δράστη, η οποία είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία, φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως δεν είχαν καλές σχέσεις με τον γαμπρό τους καθώς του καταλόγιζαν συγκεκριμένες συμπεριφορές. Η κατηγορουμένη βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς η κόρη της και σύζυγος του θύματος, κατέθεσε ότι η μητέρα της παρότρυνε τον πατέρα της να πυροβολήσει τον σύζυγό της, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο «ρίξ’ του, ρίξ’ του» από το θυροτηλέφωνο.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Μάλιστα ο κατηγορούμενος πεθερός ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα τον χρόνο δε θα το έκανα» φέρεται να είπε ο 69χρονος σύμφωνα με το Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία» ισχυρίστηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 69χρονος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.