ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία στην Άρτα: Στα δικαστήρια ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης

Δολοφονία στην Άρτα: Στα δικαστήρια ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναλαμβάνει τον 29χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία του πεθερού του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του.

Μάλιστα λίγο πριν οδηγηθεί στον ανακριτή της Άρτας, το γραφείο του Αλέξη Κούγια με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι το έγκλημα έγινε σε συνθήκες «βρασμού ψυχικής ορμής».

Στη δήλωση σημειώνεται ότι ο δράστης αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και κάνει λόγο για εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις που υπήρξαν προκειμένου να του επιτραπεί να δει το παιδί του.

«Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του θύματος ο κατηγορούμενος αρνείται ότι διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και ισχυρίζεται ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός της ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρώην πεθερού του είναι ότι αυτή διεπράχθη από τον κατηγορούμενο σε συνθήκες βρασμού ψυχικής ορμής, αφού πριν από την πράξη τόσο ο πρώην πεθερός του όσο και η πρώην σύζυγός του με ακραίες εξυβριστικές φράσεις και εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις δεν του επέτρεπαν να συναντήσει και να επικοινωνήσει με το ηλικίας 2 ετών παιδί του, όπως είχε νόμιμα συμφωνηθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προσπάθησε να την πνίξει λέει ο δικηγόρος της 36χρονης

Πριν από λίγο στα δικαστήρια όπου αναμένεται ο 29χρονος στις 3 το μεσημέρι για την απολογία του, ο δικηγόρος της 36χρονης Δημήτρης Λαμπράκης υπέβαλε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και καταγγελία περιστατικού κακοποιητικής συμπεριφοράς του 29χρονου όταν στα τέλη του Ιουνίου προσπάθησε να πνίξει τη πρώην σύζυγό του.
Αυτή ήταν η στιγμή που οδήγησε την 36χρονη να προχωρήσει τη διαδικασία διαζυγίου που τελικά εκδόθηκε στις αρχές Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr την υπεράσπιση του 29χρονου κατηγορούμενου σε συνεργασία με τον δικηγόρο της Άρτας κ. Κ. Τράμπα θα αναλάβει και μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.