ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Καβάλα: Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος – «Μετάνιωσε» λέει η δικηγόρος του

«Έλεγε "γιατί δεν με αφήσατε να πεθάνω;"»

Δολοφονία στην Καβάλα: Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος – «Μετάνιωσε» λέει η δικηγόρος του

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 55χρονος συζυγοκτόνος από την Καβάλα, ο οποίος στραγγάλισε την 43χρονη Αΐντα Παπαδοπούλου.

Ο 55χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Καβάλας που νοσηλευόταν εξαιτίας του αυτοτραυματισμού του -καθώς σύμφωνα με τον ίδιο προσπάθησε να αυτοκτονήσει- και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

«Δεν μιλάει σε κανέναν ούτε στους γιατρούς, τους ψυχιάτρους, ψυχολόγους, ούτε στο νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιείται», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας.

Δικηγόρος 55χρονου: «Μετάνιωσε -Ελεγε “γιατί δεν με αφήσατε να πεθάνω;”»

Από τη μεριά της, η δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου, Ελπίδα Κεβρεκάκη, ο 55χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι -όπως υποστήριξε ο 55χρονος στη δικηγόρο του- αργότερα έλεγε «γιατί δεν με αφήσατε να πεθάνω;».

Σύμφωνα με την κ. Κεβρεκάκη, «η υπερασπιστική του γραμμή είναι ότι έγινε ένα έγκλημα από ερωτικό πάθος. Είναι και αυτός σοκαρισμένος. Όταν αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρή, αποπειράθηκε να πεθάνει και ο ίδιος. Έχει ομολογήσει την πράξη του», ενώ η πλευρά του 55χρονου επικαλείται ότι υπήρξε έντονος καυγάς, ώστε να ισχυριστούν πράξη «εν βρασμώ».

«Τη στραγγάλισε με το ένα χέρι -Θέατρο ο αυτοτραυματισμός»

Ωστόσο, από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού, Αΐντας Παπαδοπούλου, που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, έκανε λόγο για θέατρο από πλευράς του 55χρονου.

«Αποπειράθηκε υποτίθεται να αυτοκτονήσει στις 23:55, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Κάποιος, όταν κόβει τις φλέβες του πεθαίνει σε λίγη ώρα», υπογραμμίζοντας: «Ξέρετε γιατί αυτοτραυματίστηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία στις 00:00; Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της Αΐντας, του έλεγαν, ”άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα!”. Η μόνη λύση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο Μανώλης Βονικάκης.

«Είχε σχέδιο απομάκρυνσης από το σημείο, ήταν νηφάλιος»

«Τρεις ώρες ήταν μέσα στον χώρο και περίμενε να σκοτεινιάσει! Περίμενε στωικά να πέσει το σκοτάδι, για να μπορέσει να φύγει. Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης από το σημείο. Τα γεγονότα δείχνουν άνθρωπο ο οποίος είχε απόλυτη νηφαλιότητα», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης Αΐντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς έγινε η γυναικοκτονία: «Στις 20:00 φαίνεται να κάνει κάτι και το μετανιώνει. Αν όντως έκοψε τις φλέβες του στις 20:00, θα ζούσε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος, αποκαλύπτοντας πως «με το ένα χέρι στραγγάλισε την Αΐντα», ενώ παράλληλα, τόνισε: «Τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, τα έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδελφός της 43χρονης που ήρθε από την Αμερική και από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων τέκνων, για να δοθεί στον παππού και τη γιαγιά, και αν είναι δυνατόν και στον θείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.