ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Καβάλα: Μέσα στο φαρμακείο της στραγγάλισε την σύζυγό του ο 55χρονος

Την στραγγάλισε στο φαρμακείο και μετέφερε τη σορό της στο δώμα

Δολοφονία στην Καβάλα: Μέσα στο φαρμακείο της στραγγάλισε την σύζυγό του ο 55χρονος

Σοκ από τη νέα δολοφονία μιας 43χρονης γυναίκας από τον 55χρονο σύζυγό της χθες το απόγευμα στο χωριό Πηγές Νέστου στην Καβάλα.

«Έκανα κακό στη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο τηλέφωνο στους αστυνομικούς ο 50χρονος συζυγοκτόνος, ομολογώντας το έγκλημά του που διαπράχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος δολοφόνησε την σύζυγό του στραγγαλίζοντάς την.

Όλα εκτιλύχθηκαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της χθες, Πέμπτη.

Ο 55χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπνιξε την 43χρονη σε κουζινάκι που βρισκόταν σε χώρο του φαρμακείου και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Δολοφονία στην Καβάλα: Την στραγγάλισε στο φαρμακείο και μετέφερε τη σορό της στο δώμα

Λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Τμήμα της περιοχής, λέγοντας πως έκανε κακό στη γυναίκα του και ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρή την γυναίκα σε κρεβάτι που υπήρχε σε δώμα πίσω από την επιχείρηση, ενώ δίπλα ήταν ο 55χρονος, ο οποίος αιμορραγούσε.

Φαίνεται ότι ο δράστης μετέφερε εκεί τη σορό της συζύγου του, μετά τη δολοφονία.

Από την αυτοψία των αρχών διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη είχε σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της.

Ο 55χρονος, που έχει τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς και το λαιμό του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Το ζευγάρι με καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα είχε αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών.

Την υπόθεση διερευνά το Τοπικό Τμήμα Καβάλας.

Τρίτη δολοφονία γυναίκας μέσα στο 2022

Αυτή είναι η τρίτη δολοφονία γυναίκας που σημειώνεται μέσα στο 2022.

Τον Μάρτιο, μια γυναίκα μόλις 41 ετών κατέληξε στη Θεσσαλονίκη αφού την πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της με κοντόκανη καραμπίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Φεβρουάριο 69χρονος δολοφόνησε την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του στα Ιωάννινα, όταν μετά από καβγά την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.