ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στο Blue Horizon: Η ανακρίτρια Πειραιά ζητά όλες τις συνομιλίες που καταγράφηκαν στο «μαύρο κουτί» του πλοίου

«Κλειδί» οι οδηγίες του πλοιάρχου

Δολοφονία στο Blue Horizon: Η ανακρίτρια Πειραιά ζητά όλες τις συνομιλίες που καταγράφηκαν στο «μαύρο κουτί» του πλοίου

Οι δικαστικές αρχές ζητούν όλες τις συνομιλίες που καταγράφηκαν στο «μαύρο κουτί» του πλοίου Blue Horizon, με σκοπό να ρίξουν άπλετο φως στον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Ειδικότερα, εντολή ανάκτησης όλων των συνομιλιών ζήτησε η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Πειραιά από το Λιμενικό.

Σύμφωνα με δικαστικές πληροφορίες, η ανακρίτρια με έγγραφό της ζητάει στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης την πλήρη απομαγνητοφώνηση των ηχητικών δεδομένων από το «μαύρο κουτί» της γέφυρας, το VDR του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Horizon και πιο συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 21.12 έως και 21.59 της 5ης-9-2023 και τον ακριβή εντοπισμό, ώρα λεπτά, δευτερόλεπτα που ακούστηκαν από τον πλοίαρχο οι εντολές «Πάρε Πόρτα», «Μισό», «Πολύ αργά», καθώς και οι φράσεις «Τι έγινε» και «πάτε καλά;».

Oι απαντήσεις πρέπει να δοθούν έως τις 18 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακρίτρια θέλει επακριβώς τις καταγραφές αφού έχει ασκηθεί μεταξύ άλλων δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, προκειμένου να προχωρήσει με αδιάσειστα η έρευνα στο πλαίσιο για την ασύλληπτη τραγωδία με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου στο λιμάνι του Πειραιά που το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.