ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Blue Horizon: «Κρύψ’ το, κάπου στην τσέπη σου» – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Ελεύθεροι ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Στο «φως» της δημοσιότητας οι συνομιλίες που είχαν μέλη του πληρώματος, μετά την έρευνα του Λιμενικού

Blue Horizon: «Κρύψ’ το, κάπου στην τσέπη σου» – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Ελεύθεροι ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Ακόμη ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται συνομιλίες που είχαν μέλη του πληρώματος, μετά την έρευνα του Λιμενικού, που έψαξε το πλοίο από τις 23:00 μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα.

Ανώτατος αξιωματικός, ο οποίος σε προηγούμενο ηχητικό ακουγόταν να λέει «μην λέτε τίποτα» και «θα τα κρατάμε εδώ», αναφέρει στους λιμενικούς ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και σε μέλος του πληρώματος να κρύψει κάτι.

«Κρυψ΄το κάπου, κρύψ΄το κάπου, μέσα στην τσέπη σου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, στα ηχητικά που φέρνει στο φως ο ANT1.

Οι διάλογοι

Μέλος πληρώματος: Το καταγραφικό κάτω απ’ τις κάμερες, στον καταπέλτη.

Μέλος πληρώματος: Δεν έχουμε καταγραφικό

Μέλος πληρώματος: Παιδιά, αν υπάρχει.

Μέλος πληρώματος: Δεν υπάρχει, δεν υπάρχει καταγραφικό στη λίστα μου. Μόνο εικόνα, δεν καταγράφουν οι κάμερες, δεν κάνουν recording. Κάπτεν, α όχι, κατέβηκε κάτω. Λοιπόν, τα παιδιά γράφουν το φυλλάδιο

Μέλος πληρώματος: Ωραία, να πάρουμε τον…;

Μέλος πληρώματος: Γράφουν το… Το έχει και τα υπόλοιπα ή όχι; Γράψε το… πάρτε και τα υπόλοιπα έγγραφα.

Μέλος πληρώματος: Όχι, δεν έχετε τίποτα να γράψω…

Μέλος πληρώματος: Ε, θα είναι λογικά όλα μαζί.

Μέλος πληρώματος: Ωραία

Μέλος πληρώματος: Κρύψ’ το κάπου. Κρύψ’ το κάπου, ναι μέσα στην τσέπη σου.

Την ίδια ώρα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου Blue Horizon όπου δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης στο λιμάνι του Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.