ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Δολοφονία στο Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος Αλβανός εντοπίζει τη 40χρονη μητέρα

Δευτερόλεπτα μετά βγάζει το μαχαίρι και τη μαχαιρώνει 15 φορές

Δολοφονία στο Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος Αλβανός εντοπίζει τη 40χρονη μητέρα

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 50χρονος Αλβανός εντοπίζει και πλησιάζει την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Δευτερόλεπτα μετά ο δράστης βγάζει το μαχαίρι και χωρίς κανένα δισταγμό μαχαιρώνει 15 φορές την άτυχη 40χρονη σε όλο της το σώμα.

Η γυναίκα θα σωριαστεί νεκρή στο έδαφος με τον δράστη να αφήνει πάνω στο σώμα της το μαχαίρι και να φεύγει από το σημείο.

Η στιγμή που ο δράστης εντοπίζει την 40χρονη στο Μενίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έφυγε από το σπίτι που έμεναν παλαιότερα όλοι μαζί στην οδό Παγκάλου, περίμενε την 40χρονη στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους όπου τη σκότωσε και από εκεί πήγε σε ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κοντινό περίπτερο από όπου αγόρασε μπύρες και τελικά κατέληξε στην οικοδομή της οδού Πάρνηθος, όπου και εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης.

Κάμερα κατέγραψε το δράστη και μετά τη δολοφονία

Ο 50χρονος αλβανικής υπηκοότητας εν διαστάσει σύζυγός της, που είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (Πέμπτη) στη Φυλή, μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή, από αστυνομικούς του Α.Τ. Καματερού.

Ο 50χρονος εργαζόταν στη νεοαναγειρόμενη οικοδομή που συνελήφθη, ωστόσο τα έργα είχαν διακοπεί αρκετούς μήνες. Εκεί τον εντόπισε ένας ιδιοκτήτης μάντρας απέναντι από την οικοδομή και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ήταν μεθυσμένος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Κάμερα τον είχε καταγράψει να πετάει σε κάδο τα μπουκάλια από τις μπίρες που είχε καταναλώσει.

Τη σκότωσε με 15 μαχαιριές

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου με ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω της είχε 15 μαχαιριές στο σώμα της από τα χτυπήματα του δράστη.

Αμετανόητος ο 50χρονος δολοφόνος 

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέιντα εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της, και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.