ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από αιμορραγικό σοκ ο θάνατος της 46χρονης Κουβανής τρανς

Η νεκροψία-νεκροτομής, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από αιμορραγικό σοκ ο θάνατος της 46χρονης Κουβανής τρανς

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, αιμορραγικό σοκ είναι η αιτία θανάτου, της 46χρονης τρανς, Άννας, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, χθες Δευτέρα.

Ειδικότερα, η νεκροψία-νεκροτομής της σορού της Κουβανής Τρανς, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της σε ένα εφιαλτικό σκηνικό θανάτου μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι τα τραύματα ήταν επιφανειακά και πιο διάσπαρτα, που όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία.

Ο δράστης χτύπησε πολλές φορές με το αιχμηρό αντικείμενο την τρανς γυναίκα, ενώ ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (10.07.2023).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.