ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία Χέντερσον: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου – Η πρόταση του εισαγγελέα

Η υπόθεση για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών

Δολοφονία Χέντερσον: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου – Η πρόταση του εισαγγελέα

Σήμερα Τρίτη θα ολοκληρωθεί η δίκη της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον στο Λαγανά Ζακύνθου, παρουσία και των γονέων του 22χρονου.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και μέχρι αργά το μεσημέρι αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου

Η υπόθεση για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου το 2017, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας, θεωρώντας ότι η ποινή που επιβλήθηκε σε προηγούμενο βαθμό, δεν ήταν αντίστοιχη του αδικήματος που συγκλόνισε την κοινωνία της Ζακύνθου αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή όλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού με ενδεχόμενο δόλο και για τους έξι κατηγορούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.