«Δράκος» της Νίκαιας: Είχε προσπαθήσει να βιάσει γυναίκα και στα Καμίνια

Νέα καταγγελία από νεαρή γυναίκα

«Δράκος» της Νίκαιας: Είχε προσπαθήσει να βιάσει γυναίκα και στα Καμίνια

Ο «δράκος» που επιτέθηκε για να βιάσει 20χρονη γυναίκα στη Νίκαια είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια που γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, στις 8 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα ο 28χρονος πέρασε από δρόμο των Καμινίων, όταν εντόπισε το χαμηλό παράθυρο στην ημιυπόγεια κατοικία του θύματος. Το παράθυρο βλέπει στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας.

Ο 28χρονος κοίταξε γύρω αν τον έβλεπε κανείς, πέρασε αρκετές φορές για να βεβαιωθεί και κατέβηκε τα δύο σκαλιά για να φτάσει στο παράθυρο.

«Το αγόρι μου έλειπε που μένουμε μαζί και εκείνος από τις 3 τα ξημέρωματα μέχρι τις 5 το πρωί προσπαθούσε να μπει μέσα, έχει βγάλει φωτογραφίες» δήλωσε το θύμα.

Από τις 2.30 τα ξημέρωματα έως τις 3.30 ο 28χρονος κατάφερε να παραβιάσει το πατζούρι και να παρακολουθεί την ανυποψιάστη γυναίκα να κοιμάται. Κάποια στιγμή κοίταξε γύρω του, κατέβασε το φερμουάρ του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

«Παραβίασε το παράθυρο, το άνοιξε, έκαψε την σήτα με αναπτήρα. Προσπάθησε να μπει μέσα» εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Για καλή τύχη της νεαρής γυναίκας, κάποια απότομη κίνηση του εισβολέα την έκανε να ξυπνήσει. Χωρίς να καταλάβει την παρουσία του 28χρονου, κάλεσε τον σύντροφό της ο οποίος έφτασε αμέσως.

Ο 28χρονος προσποιήθηκε τον μεθυσμένο και απομακρύνθηκε. Μόνο όταν η γυναίκα είδε την κάμερα του κλειστού κυκλώματος κατάλαβε με τρόμο από τι είχε γλιτώσει.

«Και ακόμη και πριν τον πιάσουν περνούσε έξω από το μαγαζί που δουλεύω. Περνούσε συνέχεια από το σπίτι μου…» δήλωσε έντρομη η κοπέλα.

Ο σύντροφος του θύματος ανέφερε πως τον αναγνώρισε καθώς «με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που τον αναγνώρισε, επειδή τον ήξερε από παλιά, πήγα, τον ακολούθησα που μπήκε μέσα σε λεωφορείο, πήρα τηλέφωνο τους ΔΙΑΣ και τον πιάσανε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρω γιατί τον άφησανε ελεύθερο, βρήκαν και ναρκωτικά πάνω του, έκανε το αυτόφωρο και τον άφησαν ελεύθερο» τόνισε το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.