ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δράμα: Αεροδιακομιδή δίχρονου αγοριού στο Παίδων λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Δράμα στο νοσοκομείο της Αθήνας

Δράμα: Αεροδιακομιδή δίχρονου αγοριού στο Παίδων λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού

Ένα δίχρονο αγοράκι, που νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο γενικό νοσοκομείο της Δράμας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (7/1), λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού που αντιμετώπιζε.

Το παιδί, χάρη στις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Δράμα στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας και εν συνεχεία, με απόλυτη ασφάλεια και τη συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου, στο νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται.

Η είδηση για την αεροδιακομιδή ήρθε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Χάρη Λώτη, διευθυντή της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, ο οποίος έγραψε τα εξής:

«Τμήμα αεροδιακομιδών Ε.Κ.Α.Β, συντονιστικό κέντρο 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Ε.Κ.Ε.Π.Υ Βορείου Ελλάδος, Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και πληρώματα Ε.Κ.Α.Β. Όταν οι αλυσίδες της Υγείας είναι μια γροθιά τότε το αποτέλεσμα για το 2χρονο αγοράκι είναι το αναμενόμενο… σας ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ευχόμαστε όλοι το καλύτερο για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στην ασφαλή έκβαση της προετοιμασίας, διαχείρισης και μεταφοράς του μικρού ασθενή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.