ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δράμα: Στον ανακριτή σήμερα ο 36χρονος για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του

Ο 15χρονος είχε κακοποιηθεί κατ' επανάληψη

Δράμα: Στον ανακριτή σήμερα ο 36χρονος για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του

Ενώπιον της ανακρίτριας Δράμας θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα (2/1) ο 36χρονος, που φέρεται να βίαζε επί ενάμιση χρόνο τον 15χρονο σήμερα γιο της συντρόφου του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το δράμα που βίωνε ο 15χρονος, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός άλλου 15χρονου, φίλου του θύματος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο σπίτι του τη βραδιά των Χριστουγέννων.

Όπως αποκάλυψε στη μητέρα του την επόμενη ημέρα, το βράδυ ενώ κοιμόταν στο σπίτι του φίλου του, ο 36χρονος επιχείρησε να τον βιάσει, ωστόσο ο ίδιος του ξέφυγε. Η μητέρα του 15χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, από την οποία ζητήθηκε να υποβληθεί το παιδί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία δεν έδειξε τίποτα για τον ίδιο.

Ο 15χρονος στη Δράμα είχε κακοποιηθεί κατ’ επανάληψη

Ωστόσο, η σοβαρότητα της καταγγελίας έκανε τις διωκτικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση, να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ο 15χρονος γιος της συντρόφου του κατηγορούμενου, όπου αποκαλύφθηκε, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ’ επανάληψη.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης αρχικά δεν συνελήφθη. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε τον 16χρονο γιο της συντρόφου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.