ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έδεσσα: Μία σύλληψη για πώληση λαδιού αμφιβόλου ποιότητας

Σχεδόν καθημερινές οι συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα

Έδεσσα: Μία σύλληψη για πώληση λαδιού αμφιβόλου ποιότητας

Άλλη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Έδεσσα, για λάδι αμφιβόλου ποιότητας, ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη ανδρόγυνου στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας πέρασαν χειροπέδες σε 70χρονη Ελληνίδα που πωλούσε σε λαϊκή αγορά αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης ελαιόλαδο, το οποίο διαφήμιζε ως «εξαιρετικά παρθένο».

Η ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, διέθετε προς 20 ευρώ την κάθε 5λιτρη συσκευασία. Αρχικά κατασχέθηκαν 31 πλαστικά δοχεία λαδιού (των 5 λίτρων το καθένα), ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκαν άλλα 668 πανομοιότυπα δοχεία των 5 λίτρων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 699 δοχεία που περιείχαν 3.495 λίτρα ελαίου, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Η 70χρονη συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι για το ανδρόγυνο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει της εργαστηριακής έρευνας που παραγγέλθηκε και προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφανθεί για την ποινική τους μεταχείριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.