
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) μια γυναίκα στην Καλλιθέα, όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε την ώρα που επιχειρούσε να σταθμεύσει το όχημά της.
Η Κάτια Δερμιτζάκη, Beauty Expert στο επάγγελμα, περιέγραψε μέσα από ανάρτησή της στα social media τις δραματικές στιγμές που, όπως αναφέρει, εκτυλίχθηκαν στην οδό Φιλαρέτου 114, κοντά στο ποτάμι, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς τις γυναίκες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.
Όπως ανέφερε, η παρατηρητικότητά της ήταν αυτή που την έκανε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς είδε έναν άνδρα να παρακολουθεί τις κινήσεις της την ώρα που πάρκαρε.
«Παρατήρησα από τον καθρέφτη έναν άνδρα που περπατούσε στον δρόμο. Ξαφνικά σταμάτησε και άρχισε να κοιτάζει επίμονα πώς πάρκαρα. Όταν τον είδα να κοιτάζει δεξιά και αριστερά, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε.
Σύμφωνα με την περιγραφή της, προσπάθησε αμέσως να προστατευτεί, κλειδώνοντας τις πόρτες του αυτοκινήτου και ανεβάζοντας το παράθυρο.
«Πριν ολοκληρώσω το παρκάρισμα, με το δεξί μου χέρι κλείδωσα αμέσως τις πόρτες και με το αριστερό άρχισα να ανεβάζω το παράθυρο. Από εκείνη τη στιγμή πήρα την απόφαση ότι, ό,τι κι αν συνέβαινε, δεν έπρεπε να αφήσω το χέρι μου από το κουμπί του παραθύρου», έγραψε.
«Με χτύπησε στο πρόσωπο και προσπάθησε να με τραβήξει έξω»
Η γυναίκα περιγράφει ότι η επίθεση ξεκίνησε πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη διαδικασία στάθμευσης, με το αυτοκίνητο μάλιστα να αρχίζει να κινείται προς τα πίσω.
«Δεν πρόλαβα να τραβήξω χειρόφρενο και το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει προς τα πίσω. Ο άνδρας με χτύπησε δύο φορές στο πρόσωπο, με άρπαξε από τον λαιμό και προσπαθούσε να με τραβήξει έξω από το παράθυρο», σημείωσε.
Όπως υποστήριξε, η προσπάθεια του άνδρα να την απομακρύνει από το όχημα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί και να κρατήσει κλειστό το παράθυρο.
«Έπεφτε με όλο του το βάρος πάνω στο παράθυρο για να μην μπορέσει να κλείσει, ενώ συνέχιζε να με χτυπάει και να με τραβάει από τον λαιμό και τα ρούχα», ανέφερε.
Η ίδια τόνισε ότι δεν έχασε την ψυχραιμία της και συνέχισε να κρατά πατημένο το κουμπί του παραθύρου μέχρι αυτό να κλείσει.
«Δεν άφησα ούτε δευτερόλεπτο το κουμπί του παραθύρου. Το κρατούσα συνεχώς πατημένο, μέχρι που το παράθυρο ανέβηκε σιγά-σιγά. Στο τέλος παγίδευσε τα χέρια του και δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει την επίθεση. Αναγκάστηκε να τα τραβήξει πίσω και έτρεξε προς την πλευρά του ποταμού», έγραψε.
«Φώναζα και δεν βγήκε κανείς να βοηθήσει»
Η γυναίκα ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης καλούσε σε βοήθεια, χωρίς όμως, όπως λέει, να εμφανιστεί κάποιος από την περιοχή.
«Φώναζα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δεν βγήκε ούτε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Ούτε ένας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα εξέφρασε την ανακούφισή της που λίγο νωρίτερα είχε αφήσει την κόρη της στον πατέρα της, καθώς, όπως ανέφερε, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν το παιδί βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Η περιγραφή του άνδρα
Στην ανάρτησή της, η Κάτια Δερμιτζάκη έδωσε και περιγραφή του ατόμου που, σύμφωνα με την καταγγελία της, της επιτέθηκε.
Όπως ανέφερε, πρόκειται για άνδρα:
Τόνισε ακόμη ότι ήταν ντυμένος φυσιολογικά και περιποιημένος, γεγονός που, όπως είπε, δεν προϊδέαζε για την επιθετική συμπεριφορά του.
«Ντυμένος απολύτως φυσιολογικά, περιποιημένος, σαν ένας άνθρωπος που δεν θα σου τραβούσε ποτέ την προσοχή. Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να σου επιτεθεί», ανέφερε.
Κλείνοντας την ανάρτησή της, ζήτησε από τους κατοίκους της Καλλιθέας και των γύρω περιοχών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαδώσουν την καταγγελία της.
«Παρακαλώ όσοι μένετε στην Καλλιθέα ή στις γύρω περιοχές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Και σας παρακαλώ, κάντε μια κοινοποίηση αυτής της ανάρτησης. Αν καταφέρουμε να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος, ίσως προλάβουμε να μην υπάρξει το επόμενο θύμα», κατέληξε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.