ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έφτασαν 100 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι από την Τουρκία: Τους μετέφερε με ασφάλεια το λ.σ. στο Λαύριο

Ειδοποίησαν μέσω του αριθμού 112 το λιμενικό

Έφτασαν 100 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι από την Τουρκία: Τους μετέφερε με ασφάλεια το λ.σ. στο Λαύριο

Ακόμη 100 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έφτασαν στη χώρα παράνομα με ιστιοφόρο σκάφος που είχε αποπλεύσει από την Τουρκία.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, και βάσει πάγιας διαδικασίας το πλήρωμα του σκάφους μέσω του αριθμού 112 ειδοποίησε τις σχετικές υπηρεσίες και το λ.σ. ευρισκόμενο βόρεια της Τζιάς όπου είχε φτάσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στην επικοινωνία του με το λ.α. το πλήρωμα απαίτησε άμεση μεταφορά των επιβαινόντων σε ελληνικό έδαφος.

Αμέσως  δύο πλωτά του λ.α.  κινητοποιήθηκαν προκειμένου να μεταφέρουν  τους 100 νέους μουσουλμάνους εποίκους στο Λαύριο.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας και της βόρειας Αφρικής θα μεταφερθούν στον καταυλισμό  της Μαλακάσας για να γίνει η καταγραφή τους και οι υπόλοιπες απαραίτητες διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.