ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφτιαξε ερωτικό βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη για να δυσφημίσει συμμαθήτριά του και να γίνει σημαιοφόρος

Η 14χρονη έμεινε έκπληκτη βλέποντας το πρόσωπό της και ακούγοντας τη φωνή της στο βίντεο

Έφτιαξε ερωτικό βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη για να δυσφημίσει συμμαθήτριά του και να γίνει σημαιοφόρος

Δεν πίστευε στα μάτια της η σημαιοφόρος μαθήτρια γυμνασίου όταν της έδειξαν βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με την παραποίηση στοιχείων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και την έκθεση αθώων θυμάτων μέσω ψευδούς υλικού.

Το νέο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της χώρας, όπου μαθητής έστησε deepfake πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια την 14χρονη συμμαθήτριά του με σκοπό να της πάρει την σημαία στην παρέλαση.

Η σημαιοφόρος μαθήτρια γυμνασίου ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου ότι έχει φτάσει στα χέρια του υλικό με προσωπικές της στιγμές, κάτι που, όταν είδε, δεν πίστευε στα μάτια της.

Το κορίτσι έμεινε έκπληκτο όταν είδε το πρόσωπό της και άκουσε τη φωνή της, αλλά ξεκαθάριζε πως στο βίντεο δεν ήταν εκείνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πρωτοβουλία των γονέων της ξεκίνησε η έρευνα και αποδείχθηκε ότι πίσω από το βίντεο . Πίσω από το βίντεο κρυβόταν ο δεύτερος καλύτερος μαθητής της τάξης. Ο 14χρονος είχε χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να κατασκευάσει το βίντεο για να την δυσφημίσει προκειμένου να της αποσπάσει τη σημαία στην μαθητική παρέλαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.