ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έγκλημα στη Νίκαια: Το σημείωμα που άφησε ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Ο 64χρονος ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο

Έγκλημα στη Νίκαια: Το σημείωμα που άφησε ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με το έγκλημα στη Νίκαια, καθώς ο 64χρονος δράστης ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να σκοτώσει τον γαμπρό του.

Αυτό έκανε και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μικρού εγγονού του, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ στο παρελθόν η σύζυγός του αλλά και η κόρη του είχαν προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

«Έμενε στον από πάνω όροφο μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του. Περίπου για τέσσερα χρόνια. Έφυγαν από τη γειτονιά εδώ και οκτώ χρόνια. Η κόρη μετά πέρασε σε κάποιο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και έφυγε.

Χρωστούσαν κάποια ενοίκια και τους έκαναν έξωση. Η ιδιοκτήτρια αναγκάστηκε να φέρει εισαγγελέα για να τον βγάλει από το σπίτι. Εκείνο το διάστημα υπήρχαν εντάσεις στο σπίτι. Ήταν άνθρωπος αψύς. Μετά μετακόμισαν στη Σταυρούπολη.

Λίγο καιρό αργότερα χώρισαν. Ίσως αυτό το γεγονός να τάραξε τον Σ. και να μη μπόρεσε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση», περιγράφει σοκαρισμένος πρώην γείτονας του 64χρονου.

«Δούλευε σε μια εταιρεία κι ερχόταν στο σπίτι με ένα φορτηγάκι. Μετά όμως απολύθηκε. Η γυναίκα του πήγε στην Αθήνα και έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Αυτός έμαθα πως για καιρό είχε αποσυρθεί σε ένα χωριό στην Κέρκυρα που είναι η γενέτειρά του», επεσήμανε άλλος γείτονας.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (01.03.2024) τη στιγμή που ο γαμπρός του 64χρονου ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 40χρονο με το κυνηγετικό όπλο του και στη συνέχεια το έστρεψε προς το μέρος του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

«Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του. Ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο.

Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στο σημείο αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του», είπε ο πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Αποκαλυπτικά είναι όσα είπε και η σύζυγος του 39χρονου, που δολοφονήθηκε στη Νίκαια.

«Αυτός ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε το σπίτι. Μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία. Τον είχαν πάει σε ψυχιατρικό κέντρο και τον άφησαν… Από το ψυχιατρείο μας είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και βγαίνει ελεύθερος. Πήρε εξιτήριο!» λέει για τον πατέρα της.

«Εγώ από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε υπεύθυνος;… Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μία εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο σύζυγός μου έβγαινε κάθε πρωί με τον γιο μου να τον πάει στο σχολείο. Εγώ ήμουν μέσα στο σπίτι και ήρθαν σκάγια και με χτύπησαν στο πόδι. Αν ήταν το αγοράκι μαζί, ο γιος μου μαζί με τον μπαμπά του καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Γιατί κάποιος υπέγραψε ότι αυτός ήταν καλά» είπε η χήρα του 39χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.