Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Για το ενοίκιο ξεκίνησε ο καβγάς – Ο 64χρονος πήγε στο σπίτι για να διώξει τον Αιγύπτιο

Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός ύστερα από χτύπημα με σιδερολοστό

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Για το ενοίκιο ξεκίνησε ο καβγάς – Ο 64χρονος πήγε στο σπίτι για να διώξει τον Αιγύπτιο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Βαρβάρα ύστερα από το άγριο φονικό που σημειώθηκε στην οδό Γορτυνίας με θύμα έναν 64χρονο Έλληνα.

Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός ύστερα από χτύπημα με σιδερολοστό που χρησιμοποίησε 38χρονος αιγυπτιακής καταγωγής.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φονικό χτύπημα λόγω ληστείας, στη συνέχεια όμως και κατά τη διαδικασία εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία κι όχι για απάντηση σε θέση άμυνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διαπληκτισμός στην οδό Γορτυνίας 19 ξεκίνησε λόγω διαφορών για το ενοίκιο. Ο 64χρονος, μάλιστα, ήταν ξάδερφος με τη γυναίκα του δράστη, η οποία είχε πεθάνει πριν δύο μήνες από κορωνοϊό.

Ο 38χρονος κάλεσε μετά το έγκλημα, στο σπίτι του, την αστυνομία και υποστήριξε αρχικά ότι σκότωσε κάποιον που επιχείρησε να ληστέψει την οικία του. Στην πορεία, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως πίσω από το έγκλημα υπήρχαν άλλοι λόγοι.

Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε ο άγριος καβγάς λίγο πριν τις 20:00:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ακούσαμε τίποτα. Ο 64χρονος πήγε στο σπίτι με χαρτιά -μάλλον από Εισαγγελέα- για να διώξει τον Αιγύπτιο. Τον είδα να πηγαίνει πέρα-δώθε και να τηλεφωνεί. Πιθανόν ο 64χρονος ήταν νεκρός εκείνη την ώρα», είπε για τον δράστη αυτόπτης μάρτυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.