ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Οι δολοφόνοι του άντρα μου είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου» λέει η σύζυγος του 57χρονου 

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα "γιατί"»

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Οι δολοφόνοι του άντρα μου είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου» λέει η σύζυγος του 57χρονου 

Η σύζυγος του 57χρονου από την Αγία Βαρβάρα ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του δήλωσε ότι «Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”».

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό. Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας» τόνισε μιλώντας στο Mega η σύζυγος του 57χρονου.

Η γυναίκα καλείται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του συζύγου της όσο και το μεγάλωμα των παιδιών τους που ζητούν τον πατέρα τους: «Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα “γιατί”. Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει. Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν “μπαμπά” και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν πάντα τα λόγια της μάνας μου, που φώναζε “ρίξτου, ρίξτου” και οι πυροβολισμοί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.