ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έγκλημα στην Ηλιούπολη – Σ.Μπαλάσκας: «Επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου»

«Ο 36χρονος ήταν με τη νεκρή μητέρα του τουλάχιστον 4-5 μέρες και μετά έβαλε στο στόμα την καραμπίνα»

Έγκλημα στην Ηλιούπολη – Σ.Μπαλάσκας: «Επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου»

O αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (11/4) σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στο έγκλημα που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη και τόνισε πως «επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου. Γι΄αυτό είναι αναστατωμένο το διαμέρισμα».

Μία 63χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην περιοχή και ο κ.Μπαλάσκας αναφέρθηκε εκτενώς στο ένα από τα σενάρια που ελέγχονται, αυτό που θέλει τον άνδρα να σκοτώνει τη μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί.

Ειδικότερα ο κ.Μπαλάσκας είπε πως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει, «επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου. Γι΄αυτό είναι αναστατωμένο το διαμέρισμα. Κάποια στιγμή, όταν η πάλη τελείωσε η πάλι, κάθισε η μητέρα στην καρέκλα, όπου ο γιος ήρθε και την εκτέλεσε».

«Ήταν μαζί της τουλάχιστον 4-5 μέρες. Με τη νεκρή μητέρα. Και μετά έβαλε στο στόμα την καραμπίνα» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος εάν είναι σίγουρος γι΄αυτά που λέει, επεσήμανε πως αυτή την ενημέρωση έλαβε από αστυνομικό πριν από λίγα λεπτά.

Στην ίδια τοποθέτησή ωστόσο, ξεκαθάρισε, πως παραμένει ανοιχτό και το δεύτερο σενάριο, αυτό της διπλής δολοφονίας.

Εξήγησε πως αυτό στηρίζεται στο ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, άρα μπορεί να υπήρξε διάρρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντός της ημέρας, ενημέρωσε, αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση στα χέρια του 36χρονου για να φανεί εάν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.