ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Στους γονείς της 42χρονης δόθηκε προσωρινά η κηδεμονία των δύο παιδιών

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς του θύματος και του δράστη

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Στους γονείς της 42χρονης δόθηκε προσωρινά η κηδεμονία των δύο παιδιών

Στους γονείς της άτυχης 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, δόθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα η προσωρινή κηδεμονία των δύο ανήλικων τέκνων και στη συνέχεια μετά από εκθέσεις κοινωνιολόγων το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Να σημειωθεί πως η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να γραφτεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με τις κηδείες της 42χρονης και του 38χρονου αστυνομικού που, αφού σκότωσε την μητέρα των παιδιών του, έστρεψε την κάνη του κυνηγητικού όπλου στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της 42χρονης αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στην περιοχή του Ωραιόκαστρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός της ημέρας θα κηδευτεί και ο 38χρονος.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς του θύματος και του δράστη.

Η δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο έγινε το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 8.15, έξω από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου που έμενε η γυναίκα με τα δυο παιδιά τους, στην οδό Κομνηνών, στην Καλαμαριά. Ο δράστης περίμενε να φύγουν τα δύο παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έφτασε έως τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Μόλις η 42χρονη άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον πρώην σύζυγό της με την καραμπίνα στα χέρια, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την πυροβόλησε και ύστερα έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ ο θάνατος της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πρώτη στιγμή στο σχολείο των δύο αγοριών, 12 και 14 ετών, έσπευσαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ για να στηρίξουν τους ανήλικους που, από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν με τραγικό τρόπο τους δύο γονείς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.