ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στο Περιστέρι – Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας: «Το καθίκι σκότωσε το παιδάκι μου»

Την σκότωσε επειδή ήθελε να τον χωρίσει λέει η μητέρα της 17χρονης

Έγκλημα στο Περιστέρι – Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας: «Το καθίκι σκότωσε το παιδάκι μου»

Άφαντος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός που έπνιξε την 17χρονη σύντροφό του Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το ανήλικο κορίτσι στον τόπο καταγωγής του, στο Μακροχώρι Βέροιας, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας  με τρεμάμενη φωνή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αναφέρει ότι η κόρη της δεν τσακώθηκε με τον Πακιστανό, αλλά εκείνος την πίεζε και τελικά την σκότωσε επειδή ήθελε να τον χωρίσει: 

«Δεν καβγάδισαν. Ήταν μια χαρά. Απλά το τελευταίο διάστημα η Νικολέτα ήθελε να τον χωρίσει. Της έλεγα να χωρίσει. Ήθελε να χωρίσει το παιδάκι μου, δεν ήθελε άλλο» είπε.

Η ίδια ζητάει δικαίωση για την δολοφονία του παιδιού της και περιμένει να συλληφθεί ο δράστης: «Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι. Θέλω να τον βρουν. Μπορούν; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση. Να τον βρουν» είπε.

Περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που αναζητούσε το παιδί και της και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανέφερε:

«Εγώ ήμουν στη δουλειά και την έπαιρνα τηλέφωνο, δούλευε μαζί μου. Δεν το σήκωνε. Έστελνα τα παιδιά από το μαγαζί να έρθουν να δουν, γιατί δεν ήρθε στη δουλειά, γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι. Είχε τα κλειδιά η Νικολέτα. 

Το μεσημέρι πριν φύγω στη δουλειά, το παιδί κοιμόταν. Το είδα. Έφυγα εγώ στις τέσσερις η ώρα για δουλειά και μετά από τις πέντε, έγινε ό,τι έγινε. Μου το είπαν από την αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.