ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εισβολή στο Εφετείο: 1.300.000 ευρώ είχε στο αυτοκίνητό του ο Β.Γοργολίτσας! – Εμφανιζόταν στο «Greek Idol» (βίντεο)

Πρώην ποδοσφαιριστής και τραγουδιστής ο 34χρονος - Είχε και ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του - Έχει περίεργες αντιδράσεις - Άλλες 300.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι του

Εισβολή στο Εφετείο: 1.300.000 ευρώ είχε στο αυτοκίνητό του ο Β.Γοργολίτσας! – Εμφανιζόταν στο «Greek Idol» (βίντεο)

Ποδοσφαιριστής και, για μικρό χρονικό διάστημα τραγουδιστής, υπήρξε κατά το παρελθόν ο Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε στο Εφετείο με ένα αυτοκίνητο «φορτωμένο» με 1.300.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!

Είχε μάλιστα συμμετάσχει και στο reality «Greek Idol», καταφέρνοντας να… προβληματίσει τους κριτές με τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Ανακρίνεται, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι «έχει σώας τα φρένας». Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα πάει σε ειδικό ιατρικό κέντρο για παρακολούθηση.

Μέχρι στιγμής επίσης δεν έχει εξηγήσει πού βρήκε σε μετρητά όλο αυτό το ποσό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την εισβολή του στο Εφετείο, ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ποσότητα κοκαΐνης -περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma.

Ο συλληφθείς δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».

Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει πήρε τον δρόμο για το Δρομοκαΐτιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.