ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι : Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο κρεοπώλη

Τι έδειξαν οι συνομιλίες

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι : Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο κρεοπώλη

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται για πέμπτη ημέρα, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του, που θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ο κρεοπώλης φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Ο 50χρονος αναμένεται να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε κατοχή του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα και δεν θυμάται πολλά ενώ φέρεται να έχει διαγράψει κλήσεις και μηνύματα απο το κινητό του.

Εκτός απο τον 50χρονο κρεοπώλη, η Αστυνομία καλεί ως μάρτυρα ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάει για κυνήγι, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο 50χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.