ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφανίστηκε 23χρονος από το Νέο Ηράκλειο

Φέρει τατουάζ με το σύμβολο του σταυρού στο αριστερό χέρι και καρδιάς στο στήθος

Εξαφανίστηκε 23χρονος από το Νέο Ηράκλειο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ύστερα από την εξαφάνιση του 23χρονου Κυριάκου Αγγέλου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 23 Αυγούστου 2023 για την εξαφάνιση του Κυριάκου Αγγέλου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου 2023, στις 21:00 κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Κυριάκου Αγγέλου με οικείο του πρόσωπο, πιθανόν έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή της Αθήνας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο άμεσης απειλής για τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυριάκος Αγγέλου έχει ύψος 1.67 μ., είναι αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του. Φέρει τατουάζ με το σύμβολο του σταυρού στο αριστερό χέρι και καρδιάς στο στήθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.