ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Εξαφανίστηκε 40χρονος από την Κρήτη

Έφυγε με το αυτοκίνητό του και έκτοτε οι οικείοι του δεν μπορούν να τον βρουν

Εξαφανίστηκε 40χρονος από την Κρήτη

Μια εξαφάνιση απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί με την οικογένειά του να ανησυχεί για την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν η αδερφή του 40χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του λέγοντας πως εκείνος έφυγε με το αυτοκίνητό του και έκτοτε δεν μπορούν να τον βρουν.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 40χρονος ήταν με την αδερφή του που μίλησαν στο τηλέφωνο την ώρα που εκείνος οδηγούσε.

Από τότε μέχρι και αυτή τη στιγμή, τα μέλη της οικογένειάς του τον παίρνουν τηλέφωνο χωρίς να παίρνουν κάποια απάντηση ενώ την ίδια ώρα είναι ανενεργός από τα σόσιαλ μίντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης έχει οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 40χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.