ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική – Τρεις συλλήψεις

Απειλούσαν τις ζωές των θυμάτων τους - Απέσπασαν το χρηματικό 68.200€

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική – Τρεις συλλήψεις

Η Ελληνική Αστυνομία, εξάρθρωσε συμμορία εκβιαστών που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, συλλαμβάνοντας τρία μέλη της.

Κατηγορούνται ότι από τον περασμένο Ιούλιο εκβίασαν πέντε άτομα απειλώντας τις ζωές τους αλλά και των οικείων τους.

Σε άλλες περιπτώσεις ασκούσαν σωματική βία εναντίον των θυμάτων τους ή απειλούσαν ότι θα προκαλέσουν ζημιά στις επιχειρήσεις τους.

Με τον τρόπο αυτό απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 68.200 ευρώ, ενώ επεδίωξαν να αποσπάσουν επιπλέον 48.500 ευρώ από τα θύματά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Εκβιαστών Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών (30, 40 και 41 ετών) και εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή, σε εκτέλεση των οποίων συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.