ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου για την δολοφονία του μουσικού

«Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι» είπε ο 48χρονος

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου για την δολοφονία του μουσικού

Ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια θα βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες.

Σε βάρος του 48χρονου η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, όπως επίσης και για το αδίκημα της ληστείας.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες, καθώς ομολόγησε ότι χτύπησε τον 50χρονο μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με το θύμα και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς.

«Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο. Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου» είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε, τα ξημερώματα της Πέμπτης νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.